Rychlý kontakt

Reklamační řád

Odstoupení od smlouvy

Nákupní řád

Právní doložka

Ochrana osobních údajů

Inspirace na našem blogu

Zasíláme i na SLOVENSKO!

Exkluzivní svíčky Villa Collection

Doporučujeme nahlédnout do sekce dekorativní svíčky, vonné svíčky a vonné vosky do aromalamp.
Svíčky jsou krásným dekorativním prvkem Vašeho interiéru, nebo hezký dárek pro Vaše blízké.
Více o našich svíčkách, včetně bezpečnostních rad a pravidel naleznete zde.

Skandinávské a vintage bytové doplňky a dekorace pro Váš útulný domov, zahradu i terasu jedině od La Déco.

Lucerny a svítilny

Romantické kovové i dřevěné lucerny a svítilny pro Váš dům, byt,  terasu i zahradu na LADECO.CZ.


Originální a vkusné bytové doplňky a dekorace pro Váš dům, byt i zahradu na DEKORACE.CZ.

ZBOŽÍ V AKCI

Cena vč. DPH 49,00 Kč (1,92 EUR)
skladem
Cena vč. DPH 299,00 Kč (11,70 EUR)
skladem
Cena vč. DPH 229,00 Kč (8,96 EUR)
skladem

KONTAKTY

Gabriela Hudáková - La Déco
Ve stráni 630
471 24 Mimoň
tel: 723 769 088, 723 827 031
info@ladeco.cz

DOPORUČUJEME

Cena vč. DPH 49,00 Kč (1,92 EUR)
skladem
Cena vč. DPH 159,00 Kč (6,22 EUR)
do 14-ti dnů
Cena vč. DPH 789,00 Kč (30,87 EUR)
do 14-ti dnů
Facebook



Ochrana osobních údajů

Registrováno u Úřadu pro ochranu osobních údajů pod číslem : 00046005

Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, e-mail, telefonní číslo (dále jen jako „osobní údaje“).

Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy, pro účely vedení uživatelského účtu a pro účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu.

Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené v internetovém obchodě La Déco) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.

Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží.

Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli obchodu.

Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

Kupující souhlasí se zasíláním informací souvisejících se zbožím, službami nebo podnikem prodávajícího na elektronickou adresu kupujícího a dále souhlasí se zasíláním obchodních sdělení prodávajícím na elektronickou adresu kupujícího.

 

La Déco, Josef Hudák
Ve stráni 630
471 24 Mimoň
e-mail: info@ladeco.cz
telefon 723 070 961

V Mimoni,  dne 01.12.2012

Změny vyhrazeny.

 

 


optimalizace PageRank.cz

 

 

MWVjMDVhN